Wednesday, 21 December 2011

Friday, 16 December 2011


Name muhamad amirul arshad bin zul firdaus , umo 17 , boleh pggl sya mirul je , sya suka brkwn , tk sombong , hobi sya suka bace novel , and main kmputer je , lepak dgn mem2 , seorang yg brmalu ckit la , tpi bila sya da knl owg tu, sya tk malu sgt , hahah , Sya suda brpnye , NAME dye , Tiara Eliya, sorang yg baik hati , syg dye low , sbb dye memahami sya , :) , harap kami kekal , klau nk knl lbh lagi , komen la sya :
 

 Di saat apa yg ku rasakan saat ini, hanya lah kata setia dlm hatiku, di saat apa yg ku inginkan saat ini,
hanyalah bersanding dgn mu seorang, di saat ku sendiri melawan hari” ku, hanyalah rasa rindu ku kpd mu,
Apakah kau merasakan apa yg ku rasakan, apakah kau menginginkan apa yg aku inginkan, dengarlah hata HATI ku ini utk mu, jangan lah kau berfikir utk meninggalkan ku, karena dlm benak ku tak pernah sedikit pun terbesit utk meninggalkan mu, selama nafas ini masih berhembus, Dan tuhan masih memberikan kesempatanpada diriku,utk menjaga mu,menyayangi mu,Mencintai dan membahagiakan mu,sampai akhir’a tuhan mengambil ku utk selama’a.Hanya untukmu Sayanggg <3 Aku akan berusaha . selagi aku aku mampu .

my love forever , happy sngat dpt jmpe dye :) <3 dye seorang yg baik hati,  , haha dye mnje , dye tk chumel mne , tpi bg aku dye chumel and cantik , aku harap aku dpt kekal dgn dye :) kan Tiara hek3 ,aku syang sgt at dye . kami da lame knl . tpi kami cuma kwn biase . last2 dye jadi milik aku jgk .aku rase diri aku bertuah . walaupun dye kuat cemburu aku paham . aku akan berubah demi dia . dan aku akan setia . demi dia . kerana dia je dpt gembira kan aku . !

                                            hatiku kian bersemi dalam Cinta
                                            rasa yg dulu mati terbalut luka
                                            kini smua kau smbuhkan dgn bunga kasih
                                            bunga kasih yg mekar dgn keharuman Cinta
                                             ……..
                       kau rangkaikan pelangi cinta
                       untuk menaungi hati dan jiwaku
                       kau biaskan sinar cinta dalam cahaya sang bulan
                       yg memancrkan secercah kilauan pesona
                        ………..
                                                     kini ijinkan lah aku tuk menguntai kata
                                                     sekedar menyanjung indah cintamu
                                                     seraya menyatukan segenap rasa dalam jiwa
                                                    dan kucurahkan bersama hembusan angin malam
                                                    ………..
                     rasakan lh getaran Cintaku
                   yg akan setia menemanimu dalam lelap
                    dan menjadi titian mimpi indah
                     agar kau selalu tersenyum bahagia
                      ……….
                                            dan bila esok kau terjaga dalam nyata
                                            bawalah cintaku menuju tepian kasihmu
                                           dan satukan semua rasa dalam kata cinta
                                            cinta yg tiada akan padam

Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta di situ ada kehidupan; manakala kebencian membawa kepada kemusnahan.~ Mahatma Ghandi
Tuhan memberi kita dua kaki untuk berjalan, dua tangan untuk memegang, dua telinga untuk mendengar dan dua mata untuk melihat. Tetapi mengapa Tuhan hanya menganugerahkan sekeping hati pada kita? Karena Tuhan telah memberikan sekeping lagi hati pada seseorang untuk kita mencarinya. Itulah namanya Cinta.
Cinta bukanlah benda, yang terlihat
Namun irama perasaan yang mengalun memikat
Tersimpan rapi di ruang hati
Hanya kekasih sejati yang mengetahui